

FRIDAY

FESTIVAL SCHEDULE

FRIDAY	Jimmy Lyons Stage	Tim Jackson Garden Stage Presented By Alaska Airlines	West End Stage Presented By Castoro Cellars	Pacific Jazz Café	Courtyard Stage Presented By Folktale Winery & Vineyards	FRIDAY
3:30pm		Berklee Institute			Leon Joyce Jr. Quartet 3:30-4:30pm	3:30pm
3:45pm		of Jazz & Gender Justice Quartet 3-4pm				3:45pm
4:00pm			Jahari Stampley Trio 4-5pm			4:00pm
4:15pm		BREAK (30 min)				4:15pm
4:30pm					BREAK (60 min)	4:30pm
4:45pm		Sammy Miller &				4:45pm
5:00pm		The Congregation	BREAK (30 min)			5:00pm
5:15pm	SFJAZZ Collective:	4:30-5:30pm				5:15pm
5:30pm	20th Anniversary Celebration	BREAK (30 min)			Leon Joyce Jr. Quartet 5:30-6pm	5:30pm
5:45pm	5-6pm	BREAK (30 IIIIII)	Ulysses Owens Jr.'s			5:45pm
6:00pm			Generation Y 5:30-6:30pm	G. Thomas Allen Quintet 6-7pm	BREAK (30 min)	6:00pm
6:15pm	BREAK (30 min)	Ben Williams Band				6:15pm
6:30pm	DREAR (30 IIIIII)	6-7pm	BREAK (30 min)		Leon Joyce Jr. Quartet 6:30-7pm	6:30pm
6:45pm						6:45pm
7:00pm	61.64.11.1	BREAK (30 min)	Action Trio:	BREAK (30 min)	BREAK (60 min)	7:00pm
7:15pm	Chief Adjuah 6:45-7:45pm	DKLAK (30 IIIII)	David Binney, Pera Krstajic, Zach Danziger			7:15pm
7:30pm	·	Jason Moran		Tim Green Quartet 7:30-8:30pm		7:30pm
7:45pm		with BlankFor.ms	7-8pm			7:45pm
8:00pm	BREAK (30 min)	& Marcus Gilmore 7:30-8:30pm	BREAK (30 min)		HBCU – WIJC – NGJO Student Jam Sessionl 8-9pm	8:00pm
8:15pm	DICEAR (30 IIIII)		DILLAIT (30 IIIII)			8:15pm
8:30pm	Samara Joy 8:15-9:15pm	BREAK (30 min)		BREAK (30 min)		8:30pm
8:45pm		DIAD II (OU IIIII)	Monophonics			8:45pm
9:00pm			8:30-9:30pm	Christian Pepin & Orquesta Bembé 9-10pm		9:00pm
9:15pm		Sean Mason Quartet				9:15pm
9:30pm	BREAK (30 min)	9-10pm	BREAK (30 min)			9:30pm
9:45pm						9:45pm
10:00pm	José James Presents 1978 9:45-10:45pm		New Orleans Groove			10:00pm
10:15pm			Masters feat. Herlin Riley, Jason Marsalis.			10:15pm
10:30pm			Weedie Braimah			10:30pm
10:45pm			10-11pm			10:45pm

11-156m	SATURDAY	Jimmy Lyons Stage	Tim Jackson Garden Stage Presented By Alaska Airlines	West End Stage Presented By Castoro Cellars	Pacific Jazz Café	Courtyard Stage Presented By Folktale Winery & Vineyards	SATURDAY
11-35am 11-45am 11-25am 11-2	11:00am						11:00am
12-15-cm	11:15am						11:15am
11-56m 12-20pm 12-20	11:30am						11:30am
12-50-pm	11:45am						11:45am
12-50-pm	12:00pm						12:00pm
12-19m Wint Special Guest blody Rush 12-19m 12-19	12:15pm						12:15pm
1.45pm	12:30pm	Blind Boys of Alabama				BREAK (60 min)	12:30pm
12:99 12:9	12:45pm	with Special Guest	r				12:45pm
1.13gm 1.13gm 1.23gm 1	1:00pm						1:00pm
1-35pm	1:15pm	PPE44/ 200 1.3	BREAK (30 min)				1:15pm
1-45pm 2-50pm 2	1:30pm	BREAK (30 min)					1:30pm
1.30-2.30pm 1.30-2.30pm 2.20pm	1:45pm		Mimi Fox Organ Trio	BREAK (30 min)	with Kyle Eastwood &	BREAK (60 min)	1:45pm
2.13pm Feat Gabrielle Cavassa 1.50 2.40pm BREAK (30 min) BREAK (40	2:00pm	Jackus Dadman Cusus		Jason Moran			2:00pm
2-30pm 2-50pm 2-50pm 2-30pm 2	2:15pm	feat. Gabrielle Cavassa		&The Bandwagon			2:15pm
2-45pm 3-00pm 3-30pm 3	2:30pm	1:50-2:40pm	PPE41/ 00 1)	Nasheet Waits		Sara Jones Trio	2:30pm
Stephane Wrembel Band with Special Guest Jean-Michel Pilic 3-4-pm Christian Papin Sara Jones Trio 4-4-30pm Stephane Wrembel Band with Special Guest Jean-Michel Pilic 3-4-pm Sara Jones Trio 4-4-30pm Sara Jones Trio 4-5-15pm Sara Jones Trio 5-30pm Sara Jones T	2:45pm		BREAK (30 min)				2:45pm
3.35pm Cary Henry & The Fruit Aposties Sarber Pruit Aposties Sarber Prui	3:00pm	DDEAK MO		PDEAK MO'.	DDE41/ (00'.)		3:00pm
3.30pm Cary Henry 3-4pm 3-30pm	3:15pm	BREAK (30 Min)	with Special Guest	BREAK (30 Min)	BREAK (90 IIIIII)	DDEAK (60)	3:15pm
3.45pm 3.10-4pm BREAK (30 min) BREAK (45 min) B	3:30pm		Jean-Michel Pilc			RKEAK (60 min)	3:30pm
4:05pm	3:45pm		3 ipin				3:45pm
4.13pm 4.43pm 4.43pm 5.00pm 5.00pm 5.13pm 5.13pm 5.34pm 5.45pm 6.00pm 6.13pm 6.10pm 6.13pm 6.	4:00pm	DDEAK (20 min)	PDEAK (20 min)			Sara Jones Trio	4:00pm
4.30pm Somi 4.30pm Somi 4.30-5.30pm Christie Dashiell Quartet 4.30-5.30pm EREAK (30 min) Christie Dashiell Quartet 4.30-5.30pm EREAK (45 min) EREAK (60 min) EREAK (60 min) EREAK (50	4:15pm	DILLAR (50 IIIII)	DREAK (50 IIIII)			4-4:30pm	4:15pm
4.45pm Soni	4:30pm			BREAK (30 min)	Gerald Clayton LIVE!	BREAK (60 min)	4:30pm
Scitish Scit	4:45pm						4:45pm
Sappin Sappin Sara Jones Trio Sara Jones Trio Sara Jones Trio Sappin Sara Jones Trio Sappin Sara Jones Trio Sappin Sappin Sappin S	5:00pm	4:30-5:30pm					5:00pm
BREAK (60 min) BREAK (75 min) BREAK (60 min) BREAK (60 min) BREAK (60 min) Sara Jones Into (5:30-6pm 5:45pm 6:50pm 6:45pm 6:30pm 6:45pm 7:30pm 7:30pm 8EEAK (30 min) 8EEAK (30 min) BREAK (30 min) Christian Pepin & Orquesta Bembé 9:30-10:30pm 10:15pm 10:00pm 10:45pm 10:00pm 10:45pm 11:00pm 11	5:15pm						5:15pm
BREAK (50 min) BREAK (75 min) BREAK (60 min) BREAK (60 min) BREAK (60 min) 6:15pm 6:20pm 6:15pm 6:30pm 6:45pm 7:20pm 7:20pm 7:20pm 7:20pm 7:20pm 7:20pm 8:00pm 8:00pm 8:15pm 8:30pm 8:15pm 8:30pm 8:15pm 8:30pm 8:15pm 8:30pm 8:15pm 8:30pm 8:15pm 8:30pm	5:30pm			5-6pm	BREAK (45 min)		5:30pm
6:00pm BREAK (75 min) BREAK (75 min) BREAK (60 min) 6:15pm 6:30pm 6:45pm 7:00pm 7:20pm 7:30pm 7:30pm 7:30pm 7:30pm 8:00pm 9:00pm 0:00pm 0:	5:45pm		BREAK (60 min)			5:30-6pm	5:45pm
G:30pm G:45pm G		BREAK (75 min)					6:00pm
6:30pm 6:45pm 7:00pm 7:15pm 7:30pm 7:30pm 7:30pm 7:45pm 8:00pm 8:15pm 8:30pm 8:15pm 9:00pm 9:15pm 9:30pm 9:45pm 10:00pm 10:15pm 10:00pm 10:45pm 11:00pm	6:15pm			BREAK (60 min)		BREAK (60 min)	6:15pm
Trindre Trin				DILLAR (OU IIIII)	Luis Perdomo Duo		
Titspin Firming Sonicwonder 6:45-7:45pm 6:45-7:45pm					6-7:15pm		
Stanley Clarke N • 4Ever 8:15-9:15pm 9:00pm 9:15pm 9:30pm 10:00pm 10:00p			0.30-7.30pm				
BREAK (30 min) Tim Green Quartet 7:45-9pm 8:00pm 8:15pm 8:15-9:15pm BREAK (30 min) Christian Pepin & Orquesta Bembé 9:30-10:30pm 10:15pm 10:00pm 10:		ι.ηυ . . ν-υ . .υ			BREAK (30 min)		
8:00pm 8:15pm 8:30pm 8:30pm Stanley Clarke N • 4Ever 8:15-9:15pm 9:00pm 9:15pm 9:30pm 9:45pm 10:30pm 10:30pm 10:45pm 11:00pm BREAK (30 min) Don Was & The Pan Detroit Ensemble 9:30-10:30pm Connected with Richie Goods and Chien Chien Lu 10-11pm 10:45pm 11:00pm			BREAK (30 min)	, ομιιι			
8:15pm 8:30pm 8:30pm Stanley Clarke N • 4Ever 8:15-9:15pm 8:15-9:15pm BREAK (30 min) BREAK (30 min) Harriet Tubman feat. Brandon Ross, Melvin Gibbs, JT Lewis 8:30-9:30pm BREAK (30 min) Don Was & The Pan Detroit Ensemble 9:30-10:30pm 10:15pm 10:30pm 10:45pm 11:00pm Tim Green Quartet 7:45-9pm 8:15pm 8:15pm 8:15pm 8:15pm 8:15pm 8:15pm 10:45-9pm 10:15pm BREAK (30 min) Privatian Pepin 8:0rquesta Bembé 9:30-10:30pm 10:15pm 10:15pm 10:15pm 10:45pm 11:00pm		BREAK (30 min)					
Stanley Clarke N • 4Ever S:15-9:15pm Stanley Clarke N • 4Ever S:15-9:15pm				BREAK (30 min)			
Stanley Clarke N • 4Ever 8:15-9:15pm BREAK (30 min) P:30pm BREAK (30 min) P:30pm BREAK (30 min) P:30pm BREAK (30 min) P:30pm Pan Detroit Ensemble P:30-10:30pm P:30-10:30pm D:15pm D:15pm D:15pm D:15pm D:15pm D:15pm D:15pm D:15pm D:10:30pm D:10:30pm D:10:30pm D:10:45pm D:10	-						
9:00pm 9:15pm 9:30pm 9:45pm 10:00pm 10:30pm 10:45pm 11:00pm BREAK (30 min) Christian Pepin & Orquesta Bembé 9:30-10:30pm Connected with Richie Goods and Chien Chien Lu 10-11pm 10:45pm 11:00pm	-			Brandon Ross, Melvin Gibbs, JT Lewis			
9:15pm 9:30pm 9:45pm 9:45pm 10:00pm 10:30pm 10:45pm 11:00pm 11:00pm							
9:30pm 9:45pm 10:00pm 10:15pm 10:30pm 10:45pm 11:00pm			BREAK (30 min)	8:30-9:30pm	BREAK (30 min)		
9:45pm 10:00pm Mumu Fresh 9:45-10:35pm 10:15pm 10:30pm 10:45pm 11:00pm Don Was & The Pan Detroit Ensemble 9:30-10:30pm Connected with Richie Goods and Chien Chien Lu 10-11pm 10:45pm 11:00pm		BREAK (30 min)					
10:00pm			Pan Detroit Ensemble	BREAK (30 min)	& Orquesta Bembé		
10:15pm 9:45-10:35pm Connected with Richie Goods and Chien Chien Lu 10:45pm 10:45pm 10:45pm 11:00pm 11				Richie Goods and Chien Chien Lu			
10:30pm Chien Chien Lu 10:30pm 10:45pm 11:00pm 11:00pm			7.00 20.00pm				
10:45pm 11:00pm 11:00pm							
	10:45pm			TO-TTbW			10:45pm
11:15nm	11:00pm						11:00pm
TT-T2MII	11:15pm						11:15pm

SUNDAY FESTIVAL SCHEDULE

SUNDAY	Jimmy Lyons Stage	Tim Jackson Garden Stage Presented By Alaska Airlines	West End Stage Presented By Castoro Cellars	Pacific Jazz Café	Courtyard Stage Presented By Folktale Winery & Vineyards	SUNDAY
11:00am						11:00am
11:15am						11:15am
11:30am		John Nash			North Carolina Central	11:30am
11:45am		& the Monterey Peninsula Gospel Community Choir			University Jazz Combo I 11:30am-12pm	11:45am
12:00pm		11:15am-12:30pm				12:00pm
12:15pm				Conversation: Crescendo in Blue —		12:15pm
12:30pm	Next Generation Jazz			Vinyl Past, Vinyl Future with Don Was, Julia Keefe,		12:30pm
12:45pm	Orchestra & Next Gereration Women in Jazz	BREAK (30 min)	Tarbaby feat. Orrin Evans,	Brandee Younger, Steve Duncan &	BREAK (90 min)	12:45pm
1:00pm	Combo: Jason Moran's Ellington 125		Eric Revis, Nasheet Waits 12:30-1:30pm	Ashley Kahn		1:00pm
1:15pm	12:30-1:20pm	Tammy L. Hall		12-1:30pm		1:15pm
1:30pm	DDE4/ (20:-)	feat, the Texas Southern University Gospel Choir	DDE4/ (20:-)		Texas Southern University	1:30pm
1:45pm	BREAK (30 min)	1-2:15pm	BREAK (30 min)		Jazz Combo 1:30-2pm	1:45pm
2:00pm				BREAK (75 min)	DDE41/ (20!-)	2:00pm
2:15pm	Lila Downs 1:50-2:40pm		Shayna Steele		BREAK (30 min)	2:15pm
2:30pm	2.50 2. 100111	BREAK (45 min)	2-3pm		Next Generation	2:30pm
2:45pm	DDEAL((20 i)			MJF Regional All-Star	Women In Jazz Combo 2:30-3pm	2:45pm
3:00pm	BREAK (30 min)		DDEAK (20:-)	Vocal Ensemble 2:45-3:05pm		3:00pm
3:15pm	Donald Lawrence	Julia Keefe Indigenous	BREAK (30 min)	BREAK (5 min)	DDEAV (60 min)	3:15pm
3:30pm	& Company	Jazz Ensemble 3-4pm		MJF Regional All-Star Middle School Combo & High School Band	BREAK (60 min)	3:30pm
3:45pm	3:10-4pm		Pedrito Martinez Group	3:10-3:50pm		3:45pm
4:00pm		DDEAL (20 min)	3:30-4:30pm	DDEAL (OF min)	The Carolyn Sills Combo 4-4:45pm	4:00pm
4:15pm	BREAK (60 min)	BREAK (30 min)		BREAK (25 min)		4:15pm
4:30pm	DREAR (OU IIIIII)		DDEAV (20 min)	Conversation: His Mother Called Him Edward, The World Called Him Duke with Jason Moran & Ashley Kahn 4:15-5:30pm	·	4:30pm
4:45pm		Yuko Mabuchi Trio	BREAK (30 min)			4:45pm
5:00pm		4:30-5:30pm BREAK (30 min)	Marquis Hill: Composers Collective 5-6pm		BREAK (30 min)	5:00pm
5:15pm	Eastwood Symphonic				The Carolyn Sills Combo 5:15-6pm	5:15pm
5:30pm	5-6pm					5:30pm
5:45pm		DREAK (30 IIIII)		DREAK (30 IIIII)	·	5:45pm
6:00pm		Avery*Sunshine	BREAK (30 min)	El Arte del Bolero: Miguel Zenón / Luis Perdomo Duo 6-7:30pm	BREAK (60 min)	6:00pm
6:15pm	BREAK (45min)		DREAR (30 IIIII)			6:30pm
6:30pm		6-7pm				6:30pm
6:45pm			Brandee Younger Trio feat. Mumu Fresh 6:30-7:30pm			6:45pm
7:00pm	Mavis Staples	BREAK (30 min)			HBCU – WIJC – NGJO Student Jam Session! 7-8:30pm	7:00pm
7:15pm	6:45-7:45pm	5. 22 1. (00 mm)				7:15pm
7:30pm			BREAK (30 min)			7:30pm
7:45pm	BREAK (30 min)	Sunny Jain's Wild Wild East	(7:45pm
8:00pm	(7:30-8:30pm				8:00pm
8:15pm	MJF Commission Artist		Gerald Clayton Trio	Christian Pepin & Orquesta Bembé 8-9:30pm		8:30pm
8:30pm	Robert Glasper	BREAK (30 min)	8-9pm			8:30pm
8:45pm	feat. Yebba 8:15-9:15pm					8:45pm
9:00pm			BREAK (30 min)			9:00pm
9:15pm	BREAK (30 min)	James Brandon Lewis' Red Lily Quintet 9-10pm	Ana Popovic & FANTASTAFUNK Big Band 9:30-10:30pm			9:15pm
9:30pm						9:30pm
9:45pm	Keyon Harrold Presents "Foreverland" feat. PJ Morton 9:45-10:45pm					9:45pm
10:00pm						10:00pm
10:15pm						10:15pm
10:30pm						10:30pm
10:45pm 11:00pm						10:45pm 11:00pm
·						
11:15pm						11:15pm